3D pen reparatie

3D pen 3Dpen 3Dprinter pen 3Dpenprinter printerpen penprinter 3 d printerpen 3 d printer pen

3D pen reparatie:

Wanneer je klaar bent met het gebruik van de 3D printer pen moet je altijd het resterende filament uit de pen verwijderen (je houdt de draadvoeding knop even in). Dit voorkomt dat de tip van de pen verstopt raakt met gestold/uitgehard filament. Mocht je 3D pen verstopt raken dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Indien je langere tijd achter elkaar op volle snelheid print neemt de kans op verstopping toe. Het kan ook voorkomen dat je te lang hebt doorgewerkt met een verstopte nozzle of hetzelfde stuk filament herhaaldelijk in en uit de 3D pen heeft gevoerd met afsplitting van filament tot gevolg. Deze afsplitting zorgt voor vervuiling van het tandwiel in de aanvoer unit van de 3Dpen met doorslippen tot gevolg. Ook indien je meerdere types filament door elkaar gebruikt kan dit leiden tot een verstopping van de 3D pen. Belangrijk is om altijd reiniging filament te gebruiken wanneer je wisselt! Van dit reiniging filament ontvang je een kleine hoeveelheid gratis bij je bestelling. Het reinigen van uw 3D pen bij verstopping valt niet onder de garantie.

LET OP: Alleen retour gestuurde producten die voorzien zijn van ons Retour Formulier 3Dprinterpen nemen wij in behandeling!

3D Pen defect?
Vaak is een probleem met de 3D pen eenvoudig te verhelpen. Dit kun je zelf doen door de 3D pen te reinigen of een onderdeel te vervangen. Mocht dit niet lukken dan lossen wij het probleem voor je op! Onderstaand een overzicht met de kosten die gerekend worden voor deze service.

Reparatie/Onderzoekskosten bij defect buiten garantie:

Vervanging moederbord €24,95
Vervanging aandrijfmotor €19.95
Vervanging Pen-punt €19.95
Vervanging filament doorvoerunit €19.95
Reinigingskosten €14.95,- Wij verwijderen filament uit de 3D pen en reinigen de onderdelen.

Onderzoekskosten bij niet gerepareerd retour €10,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief materiaalkosten maar excl.€4,- retour verzendkosten.

Wij streven ernaar de reparatie/reiniging binnen 48 uur uit te voeren. Wil je meer informatie of gebruik maken van deze service stuur dan een mail via het contactformulier op deze pagina.

Vergeet bij het retour sturen van producten niet om het 3D printer pen retour formulier volledig in te vullen. Dit formulier kun je via onderstaande button downloaden.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht (verplicht)

Onderdelen of reparatie (verplicht)