rosé rood

 • 3D pen LCD

  0 out of 5

  Wordt een 3D pen kunstenaar met onze 3D pen!

  De 3D pen LCD is uitgerust met een eenvoudig te bedienen LCD scherm waardoor je gemakkelijk de print temperatuur afleest en aanpast! Hierdoor kun je dus de ideale print temperatuur van het gekozen filament instellen. Een juiste temperatuur instelling voorkomt verstopping en verbeterd het uiteindelijke print resultaat. In de verpakking van deze 3D pen zit een adapter. een gebruiksaanwijzing en 10 meter 3D pen vulling. De 3D pen LCD is onze favoriet en voldoet aan alle eisen van een goede 3D pen.

   

  • Eenvoudig te bedienen
  • Print met verschillende materialen
  • De bediening voelt intuïtief aan
  • Incl. vingertipbeschermers en tekenstencils

   

  39,95
 • 3D pen startpakket

  0 out of 5

  Het 3D pen startpakket is ideaal voor iedereen die nog geen 3D pen heeft en in 1 keer alle benodigdheden in huis wil hebben om aan de slag te gaan.

  Ontdek nu de wereld van het 3D printen met het 3D pen LCD startpakket! Met de 3D pen kun je op een goedkope manier deze innovatie wereld ontdekken. De pen helpt jou om al je creatieve ideeën tot leven te brengen. Van freestyle in de lucht tekenen tot modelbouw, de mogelijkheden zijn eindeloos! De 3D pen LCD is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te hanteren. De pen is erg licht en ligt vanwege het design zeer goed in de hand. Je kunt zelf de snelheid bepalen waarmee het filament uit de pen komt vloeien en ook het wisselen van filament is zeer gemakkelijk! Als 3D pen specialist adviseren wij deze 3D pen aan onze klanten. Door zijn intuïtieve bediening en goede ontwerp is deze pen de aanrader van dit moment!

   

  Wat ontvang je bij je bestelling van een 3D pen LCD startpakket:

   

  – De 3D printer pen in de gewenste kleur
  Tijdelijk incl. 3D pen mini ventilator!
  – Adapter
  – Vingertip beschermers
  – 3D pen tekenstencils
  – 5 verschillende kleuren 3D pen vulling. Totaal zo’n 150 meter draad.

  59,95